Aangesloten bij de KNSA en Basis gecertificeerd.

KNSA

De Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie is de instantie die in Nederland het klimaat schept en onderhoudt, waarin de schietsport kan gedijen. Daarbij staan voor de KNSA de belangen van zowel de recreatieve als wedstrijdschutter voorop. 
De KNSA ontstond aan het einde van de jaren zestig toen de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Scherpschutters, 
de schietvereniging De Vrijheid en de Nederlandse Luchtbuksfederatie samen gingen. De KNSA telt inmiddels circa 750 aangesloten verenigingen met bijna 40.000 sportschutters.

De Associatie is aangesloten bij:

NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité * Nederlandse Sport Federatie)
ISSF (International Shooting Sport Federation)
ESC (European Shooting Confede-ration)
MLAIC (Muzzle Loaders Associations International Committee)
AFTSC (Association de Fédérations de Tir Sportif de la C.E.)

Sportschieten
Sportschieten is een sport voor perfectionisten die niets willen missen. Een sport waar alles in zit, van recreatie tot topsportniveau. Kortom, een sport voor iedereen. Een sport die in Nederland door bijna 40.000 KNSA-schutters wordt beoefend. 
Een sport die door iedereen en op elke leeftijd kan worden beoefend. Je moet als schutter echter wel bepaalde kwaliteiten bezitten. 
Om goede resultaten te behalen bij het schieten, moet je beschikken over een goede conditie, lichaamsbeheersing en concentratievermogen. Met deze eigenschappen kun je uitgroeien tot een topper, waarvan Nederland er inmiddels een aantal kent.

(Bron: officiële website van de KNSA)